Een beknopte handleiding voor ENERGY STAR-koelkasten

ENERGY STAR koelkasten zijn onlangs naar voren gekomen als een product van bewuste technologie. In een tijdperk van behoud en milieubewustzijn hebben veel fabrikanten het op zich genomen om zich meer bewust te worden van hun energie-uitgaven en zijn ze begonnen te investeren in energie-efficiënte machines.

Grootkeukens en soortgelijke inrichtingen behoren tot de grootste energieverbruikers in het dagelijks leven. Het is heel gunstig voor de ondernemer en het milieu om over te stappen op meer bewuste apparatuur. Hetzelfde geldt voor huizen, aangezien bijna elk huis op zijn minst een koelkast heeft waar ze dagelijks op vertrouwen.

Vanwege dit algemene en frequente gebruik zijn ENERGY STAR-koelkasten een topprioriteit voor veel particulieren en bedrijven. Met een beetje zorg en onderzoek voor uw aankoop of renovaties, kunt u een goede ENERGY STAR-koelkast vinden om in te investeren en te profiteren van de voordelen die hun efficiëntie in uw leven kan brengen.

Wat betekent ENERGY STAR?

ENERGIESTER is een certificeringsmethode op basis van de criteria die zijn vastgesteld door het Amerikaanse Environmental Protection Agency of het Amerikaanse ministerie van Energie. Dit door de overheid gesteunde programma biedt het publiek advies over welke producten beter zijn voor de planeet en hun portemonnee.

Een fabrikant heeft een schriftelijk certificatiedocument nodig van een erkende instelling om het label te mogen gebruiken. Het certificeringsproces zal naar verwachting grondig zijn, inclusief een reeks tests in erkende laboratoria om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de gestelde criteria. Hoewel het onderwerp hier de ENERGY STAR-koelkasten zijn, is het vermeldenswaard dat EPA andere normen hanteert voor andere commerciële producten. Je kunt wat je weet over het ene product niet noodzakelijkerwijs toepassen op het andere.

Wat betekent een ENERGY STAR-koelkast?

Het hebben van het ENERGY STAR-label op een koelkast of het hebben van een ENERGY STAR-gecertificeerde koelkast betekent dat uw merk ENERGY Star-gecertificeerd is in deze productlijn en dat uw product een ENERGY STAR-koelkast is en dus voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door EPA. Ze zijn vergelijkbaar met of beter dan de klassieke commerciële koelkasten met het cruciale verschil dat ze minder energie verbruiken.

Het is bekend dat ENERGY STAR-eenheden minstens 15% efficiënter dan hun tegenhangers in de industrie, dankzij verbeterde isolatie- en compressortechnologie. Hoewel de federale codes een basis vormen voor efficiëntie in elke koelkast op de markt, zal investeren in een ENERGY STAR-koelkast op de lange termijn kosteneffectiever blijken te zijn met al het geld dat het u zal besparen.

Waar u op moet letten bij de aankoop van een ENERGY STAR-koelkast

Energiezuinigheid heeft de hoogste prioriteit en er zijn verschillende details waar je op kunt letten bij het kopen van een koelkast. Als u het maximale uit uw koelkast wilt halen op het gebied van efficiëntie, overweeg dan het volgende;

 • ENERGY STAR-label is natuurlijk waar je naar moet zoeken. Het label is een technisch bewijs van efficiëntie voor uw koelkast.
 • Je kunt de Energiegids-labels van uw opties om inzicht te krijgen in hoe goed ze werken in vergelijking met elkaar. EnergyGuide is een federaal programma vergelijkbaar met ENERGY STAR. Het geeft een schatting van hoeveel energie de betreffende machine in een bepaalde tijd zal verbruiken. Met het inzicht dat dit label biedt, kunt u een idee krijgen van hoeveel geld u op de lange termijn aan uw koelkast zou moeten uitgeven.
 • De toegewezen ruimte voor de koelkast is ook een punt van aandacht voor efficiëntie. Houd er rekening mee dat de koelkast ruimte nodig heeft om open te gaan en goed te werken. Federale en lokale codes bieden voorschriften over hoe u uw machines moet behandelen en plaatsen. Hoewel het meestal ongeveer een centimeter of twee is, kunt u de codes van uw gebied bekijken om beter te begrijpen wat u moet doen.
 • Energiebesparende schakelaars en zelfsluitende deuren zijn extraatjes die de efficiëntie van uw koelkast kunnen verbeteren. Als uw product deze eigenschappen bezit, kunt u er zeker van zijn dat het niet meer energie verbruikt dan nodig is. Zelfsluitende deuren zorgen ervoor dat de koelkast niet per ongeluk open blijft staan, en met de schakelaar heb je meer controle over de anti-transpiratieverwarmers, wat je op de lange termijn behoorlijk wat energie kan besparen.

Zijn ENERGY STAR-koelkasten het waard?

Het begrip waarde is een veelbesproken onderwerp als het gaat om nieuwe technologieën. De meeste kopers zullen aarzelen om meer uit te geven aan de eerste fase of zich afvragen of het de moeite waard is om hun huidige product te vervangen door een ENERGY STAR-koelkast.

Hoewel de 15% meer efficiëntie in eerste instantie misschien niet zo veel lijkt, biedt de website van de EPA de Draai je koelkast om tool om te berekenen hoeveel u op de lange termijn bespaart. Om alle twijfel weg te nemen, kunt u de gegevens van uw huidige of oude koelkast invoeren en zien hoe deze presteert in vergelijking met een ENERGY STAR-koelkast. Het is opwindend om te beseffen dat uw investering zichzelf in een paar jaar terugverdient met al het geld dat u bespaart op energie.

ENERGY STAR-prestaties

Atosa USA MBF8508GR 81 inch 3 vaste deur koelkast, bodemmontage, 67,99 cu. ft.- Een beknopte handleiding voor ENERGY STAR-koelkasten - Chef's Deal

Sinds de oprichting in 1992 heeft het ENERGY STAR-programma veel bereikt. Het werkte samen met duizenden merken om het klimaat te beschermen en kosteneffectieve producten te creëren. Het verspreidde zijn idealen door de Verenigde Staten en verwierf invloed en reputatie.

De materiële resultaten van het programma mogen niet over het hoofd worden gezien. Het gebruik van ENERGY STAR-koelkasten en soortgelijke producten in huizen en op het werk bespaarde Amerika 5 biljoen kilowattuur elektriciteit naast 500 miljard dollar aan energiekosten. De verschuiving naar ENERGY STAR-koelkasten en andere ENERGY STAR-producten resulteerde in een vermindering van 4 miljard ton broeikasgassen. Dus de slogan van het programma, cool voor jou, cool voor de planeet, wankelt niet in de realiteit en blijkt op de lange termijn aanzienlijk waar te zijn. Om deel uit te maken van deze grote verandering, kunt u een kleine stap zetten en aankopen doen bij ENERGY STAR-partners.

Conclusie

ENERGIESTER is een waardevol, door de overheid gesteund programma dat ervoor zorgt dat we allemaal een stap zetten in de richting van de overgang naar veilig en efficiënt energieverbruik. Aangezien koelkasten de meest gebruikte keukenapparatuur in ons leven zijn, is het slim om te investeren in een ENERGY STAR-koelkast.

Door te kijken naar ENERGY STAR-partners en een ENERGY STAR-koelkast aan te schaffen, kunt u ook deel uitmaken van deze stijgende trend en tegelijkertijd kostenefficiëntie en milieuveiligheid bereiken. Dankzij dit systeem van bewuste investering en zorg weet je zeker dat het cool is voor jou en de planeet.

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Inbouwkoelkast
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart