Hoe u uw koelkast voor uw gezin organiseert

Sta je te popelen om dingen georganiseerd te krijgen voordat de schooltijd weer in volle gang is? Weten hoe u uw koelkast moet organiseren, staat misschien niet bovenaan uw lijst, maar dat zou wel moeten! De keuken en uw koelkast zijn de plaatsen waar in elk gezin veel tijd wordt doorgebracht. Bekijk deze ideeën voor het organiseren van koelkasten om klaar te zijn voor het nieuwe schooljaar en uw gezin te helpen functioneren als een goed geoliede machine.

Beste ideeën voor het organiseren van uw koelkast

Plankmatten – Bescherm planken en maak ze mooi!

Je kunt bijna overal plastic placemats kopen. Deze veelzijdige matten kunnen op de gewenste maat worden gesneden, waardoor ze goedkoop zijn en perfect passen in uw koelkastplanken. Ze kunnen op elk moment gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt, en met zoveel mooie patronen zullen ze het interieur van je koelkast er geweldig uit laten zien! Probeer eens plankmatten in je koelkast en je zult je afvragen waarom je hier niet eerder aan hebt gedacht.

Snackbakken – Houd ze zichtbaar!

We houden allemaal van onze snacks, en wat is een betere manier om gezonde snacks aan te bieden en netjes te houden dan in daarvoor bestemde snackbakken? U kunt oude koelkastlades, -bakken of -manden gebruiken voor snacks. Kies gewoon de snacks die je gezin graag eet en groepeer ze in de snackbak. U kunt zelfs individuele bakjes toevoegen voor zaken als wortelen, selderij of bessen. Als snacks voorgewassen en klaar om te eten zijn, weet je zeker dat ze worden opgeslokt, vooral als ze zo gemakkelijk te vinden zijn.

koelkast organisatie ideeën

Lazy Susan – Gemakkelijke toegang voor elk item!

Ben je het beu om blindelings achter in de koelkast te reiken om te vinden wat je nodig hebt? Probeer eens een luie Susan toe te voegen aan de middelste plank in je koelkast. Dit is de perfecte opbergoplossing voor potten, kleine bakjes, sauzen en nog veel meer. Plaats eenvoudig je items op de roterende lade en draai het totdat het item dat je nodig hebt vooraan en in het midden staat. Het vinden van het voedsel dat u minder vaak gebruikt, is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij deze slimme hack voor het organiseren van koelkasten.

hoe een koelkast te organiseren

Bacon Keeper – Bewaar ook vleeswaren!

Een van de handigste ideeën voor het organiseren van koelkasten is om te investeren in een spekhouder. Je kunt deze kopen bij je lokale Walmart of op Amazon. Een spekhouder houdt je ongekookte spek langer vers en is een geweldige koelkastorganisatie-hack voor lunchvlees! Gebruik een spekhouder om je spek, vleeswaren en ander bereid vlees in te bewaren, zodat ze klaar zijn om te koken en/of te eten.

koelkast organisatie ideeën

Etikettenbakken – Gebruik plakboekbriefstickers / print op Peel & Stick-papier!

Er is niets leuker dan mooi geëtiketteerde bakken om gemakkelijk te laten zien waar dingen naartoe gaan. Waarom doe je dit niet in je koelkast? U kunt plakboekbrieven ophalen bij uw plaatselijke ambachtswinkel of kantoorboekhandel, of Peel & Stick-papier thuis op uw printer gebruiken om prachtige en gepersonaliseerde labels te maken voor uw koelkastbakken, planken en laden. Dit is een geweldige tip voor het organiseren van uw koelkast voor uw gezin. Koelkastartikelen blijven netjes en je zult genieten van het kijken naar je mooie labels, wetende dat alles op de juiste plaats zit.

koelkast organisatie ideeën

Vacumeer rauw vlees – Bewaar onder in de koelkast om kruisbesmetting te voorkomen!

Als je kunt, overweeg dan om te investeren in een Food Saver. Het vacumeren van voedsel is een beproefde methode om de versheid van veel voedsel, vooral vlees, te behouden. Wanneer vlees wordt blootgesteld aan lucht, oxideert het, waardoor het uiterlijk en de versheid van het voedsel verandert. Door de vacumeermethode te gebruiken, kunt u de levensduur van uw vlees verlengen, oxidatie voorkomen en vleessappen binnen houden. Vlees, met of zonder vacuümafdichting, moet altijd op de onderste plank van de koelkast worden bewaard in een aparte pan/bak om te voorkomen dat rauwe vleessappen gaan druipen en ander voedsel in de koelkast besmetten.

Als onderdeel van uw organisatieproject moet u er ook voor zorgen dat uw koelkast efficiënt werkt om uw inspanningen te maximaliseren. Bel uw lokale technicus voor service en eventuele reparaties die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat de voedselvoorziening van uw gezin veilig is en de uitdaging van het nieuwe schooljaar aankan.

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Inbouwkoelkast
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart