6 redenen waarom u Chef Base koelkasten en diepvriezers nodig heeft

Tijd is van essentieel belang wanneer klanten wachten, en versheid is een eigenschap die u niet kunt compromitteren. Dus, wat doe je om deze lastige balans in je werkomgeving te creëren en te behouden? U investeert in apparatuur die hier speciaal voor is ontworpen. Chef base koelkasten en vriezers zijn de hoofdbestanddelen van commerciële keukens geworden voor deze behoefte, en ze zijn waar chef-koks op vertrouwen om verse en goede resultaten te leveren.

Chef base koelkasten en vriezers zijn echte game-changers in de zin dat ze een van de grootste spanningen van het werken in een snelle keuken oplossen; voedsel vers en klaar om te koken te houden. Toch zijn hun voordelen hier niet toe beperkt; ze hebben veel om u en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn Chef Base koelkasten en vriezers?

Chef base koelkasten en vriezers zijn stijlvolle apparaten die de chef-kok een goed uitgeruste bereidings- en kookruimte bieden. Ze worden meestal onder een grill geplaatst en zijn bedoeld om de producten op te slaan die zeer binnenkort gaar zullen worden. Ook al zijn ze niet bedoeld voor langdurige opslag, met een koelkast en vriezer voor chef-koks heeft het personeel gemakkelijk toegang tot de producten die binnen de dag worden gekookt, terwijl de versheid van het voedsel behouden blijft. Chef-basis koelkasten en diepvriezers hebben meestal twee tot zes lades en kunnen veel ingrediënten bevatten.

Het feit dat deze bases koelfuncties hebben, onderscheidt ze van reguliere voorbereidingstafels en apparatuurstations. Het zou helpen als u zich herinnert dat hoewel ze nuttig zijn, u in hete en intense omgevingen niet veel producten buiten kunt laten wachten tot de kooktijd. Vlees en veel groenten zijn voorbeelden, omdat ze in een vochtige omgeving snel wegrotten. Dus als u met dergelijke producten te maken heeft in een omgeving met hoge temperaturen, neem dan geen risico en investeer in een gekoelde chef-kokbasis.

Wat zijn de voordelen van Chef Base koelkasten en diepvriezers?

Hoewel sommige voordelen van koelkasten en diepvriezers voor chef-koks duidelijk zijn, zijn er meer voordelen dan op het eerste gezicht lijkt. Bij nader inzien zult u zien dat een dergelijke investering u enkele of alle van de volgende voordelen zal opleveren;

  1. Efficiënt gebruik van de ruimte is een bevredigend voordeel chef base koelkasten en diepvriezers. U kunt het gebruik dat u uit een klein gebied haalt maximaliseren door het voor meerdere doeleinden te laten dienen. De lades aan de onderkant bieden veel opbergruimte, terwijl het bovenste gedeelte perfect is voor een grill- of kookgedeelte. Dit is vooral geweldig als u een klein bedrijf heeft en niet te veel opslagruimte kunt toewijzen. Dit neemt een last van je hoofd.
  1. Gemak en tempo zijn belangrijk op een drukke dag. Hopelijk, als drukke dagen alles zijn wat je hebt, reken je elke minuut, en het gemak dat chef-koks je bieden, zorgt ervoor dat tijd je vriend is. In theorie lijkt het misschien niet veel, maar het is een groot voordeel om al je ingrediënten binnen handbereik te hebben. In plaats van van de ene hoek naar de andere te rennen, heb je alles vers en klaar in een la.
  1. Ze houden het vers voor je. Niet voor niets zijn deze producten vaak te vinden in grillrestaurants, burgerwinkels en soortgelijke etablissementen; om efficiënt te handelen aangezien de meeste koks het liefst alles voor zichzelf op het aanrecht hebben. Hoewel het bereiden hierdoor gemakkelijker en sneller gaat, kan het ervoor zorgen dat sommige producten onnodig wachten en hun versheid verliezen. In sommige onderkasten zul je zien dat lades zijn opgedeeld in vakken voor het opbergen van verschillende producten. Dus door deze functie te gebruiken, kunt u alles wat u nodig heeft op dezelfde plek hebben zonder de versheid van de ingrediënten in gevaar te brengen.
  1. De brede keuze aan formaten en capaciteiten van koelkasten en diepvriezers voor chef-koks is een groot voordeel. Op basis van uw specifieke behoeften kunt u een onderstel vinden dat bij uw ruimte past en uw producten kan bevatten.
  1. De duurzaamheid van de apparatuur is een belangrijk detail. Aangezien de meeste chef-kokbodems worden gebruikt met kookzones erbovenop, zijn ze behoorlijk bestand tegen hitte en kunnen ze goed functioneren onder de veeleisende atmosfeer van een commerciële keuken.
  1. Dankzij het stevige ontwerp kan het bovenoppervlak van de chef-base op verschillende manieren worden gebruikt, van een apparatuurgedeelte tot een bakplaat. De meeste kopers nemen deze functie als vanzelfsprekend aan, omdat deze vaak als kookruimte wordt gebruikt, maar het is de moeite waard eraan te denken dat de ruimte bovenop vrij veelzijdig is en op verschillende manieren kan worden gebruikt.
Adcraft USCB-72 72" Chef-onderkastkoelkast met 4 laden, 15 cu.  ft. - Waarom heb je Chef Base koelkasten en diepvriezers nodig - Chef's Deal

Dingen om te overwegen voordat u een Chef Base koelkast en vriezer koopt.

Het is het beste om verschillende dingen te overwegen voordat u een koelkast en vriezer voor chef-koks koopt. Houd rekening met de volgende gegevens om de juiste voor u te vinden;

  • Ruimte is een belangrijk punt, ongeacht uw aankoop. Hoewel deze commerciële apparatuur de ruimte-efficiëntie zal vergroten, heeft het nog steeds veel ruimte nodig in uw keuken. De breedte van het apparaat kan variëren van 32 inch tot 120. Na beoordeling van het gebied, kunt u koelkasten en diepvriezers voor chef-koks toewijzen die u kunt kopen.
  • De capaciteit in koelkasten en diepvriezers voor chef-koks kan worden gemeten in lades. Hoewel de breedte een belangrijke factor is, geeft het aantal lades op de kast je een beter idee. U kunt een kast met 2 tot 8 lades krijgen op basis van uw behoeften en uw producten over deze secties verdelen. Hoe meer lades je hebt, hoe meer producten je kunt opbergen. U kunt zelfs bepaalde lades toewijzen aan bepaalde voedingsmiddelen en zo een efficiënt systeem creëren.
  • De vraag is een cruciaal punt bij elke aankoop. Hoe vaak ga je dat product gebruiken? Als je een grote keuken hebt en veel klanten, heb je misschien een robuust model nodig om de hitte aan te kunnen. Als u een kleiner klantenbestand heeft, volstaat een regulier model. Een juiste inschatting van de vraag helpt u om uw middelen en energie op de juiste manier toe te wijzen.
Turbolucht PRCBE-48R-N 48" 2 Laden PRO Serie Koelkast Chef Base, 6.83 cu.  ft.-Waarom heb je Chef Base koelkasten en diepvriezers nodig - Chef's Deal
  • Ventilatie is een groot probleem bij alle apparatuur die warmte afgeeft. Zorg voor een goede luchtstroom; anders werken koelkasten en diepvriezers voor chef-koks mogelijk niet naar behoren.

Merken voor Chef Bases

Er zijn veel merken die koksbodems maken, maar we hebben een groot aantal namen van aanzienlijke leveranciers op een rijtje gezet, zodat u een idee kunt krijgen en verschillende modellen kunt zien.

  • Adcraft
  • Arctische lucht
  • Atosa VS
  • Drank Lucht
  • Blauwe lucht
  • Continentale koelkast
  • Delfield
  • Dukers Appliance Co
  • Elektrolux Professioneel
  • Everest
  • Hoshizaki
  • IKON
  • Keizerlijk
  • Jade
  • Kelvinator
  • Kool-It
  • Maxx Koud
  • Migali
  • Montague Company
  • Noorwegen
  • Omcan VS
  • Serv-Ware
  • Zuidbend
  • Spartaanse koelkast
  • Tarrison
  • WAAR
  • Turbo lucht
  • U-Lijn
  • valpro
  • zege
  • Vulcaan
  • Wolf

Conclusie

Chef base koelkasten en vriezers zijn een geweldige aanvulling op uw commerciële keuken. Met de juiste beslissing kunt u er een hebben die aan uw behoeften voldoet, zoals het vergroten van de ruimte-efficiëntie, het bieden van een gestroomlijnde workflow, het besparen van tijd, het mogelijk maken van meer opslagruimte en het werken met apparatuur van het topmerk.

ZIE JE GEDACHTEN

      Laat een reactie achter

      Inbouwkoelkast
      Logo
      Vergelijk items
      • Totaal (0)
      Vergelijken
      0
      Shopping cart